Varning!

GB flag


Arne Pineus 
Stockholms Auktionsverk
(Göteborgskontoret) En avtalad tid gjordes för en representant från Stockholms Auktionsverk för att utvärdera en samling av antikviteter som skall säljas på auktion.

Företrädare, Mr. Arne Pineus, kom för att undersöka samlingen. Efter att han hade gått upptäcktes det att en handväska och en plånbok låg på golvet. Det föreföll ytterst märkligt eftersom handväskan alltid placerades på en stol. Det var mycket svårt att förstå hur handväskan kunde ha fallit från stolen och ned på golvet. 

Även underligare var det faktum att plånboken låg på golvet utanför hand-väskan. Ännu mer häpnadsväckande var det faktum att två €500 sedlar saknades från plånboken. Det är naturligtvis omöjligt att säga vad som hänt. Men det var ingen annan i rummet. 

Detta företag önskar inte att en någon annan person ska behöva uppleva en liknande situation. Därför rekommenderas det att när denna företrädare 'besöker' er att ni aldrig lämnar honom ensam. Kanske skulle det även vara lämpligt att två personer är närvarande vid besöket.

The Golden Pendulum
Germany

 

Copyright © 2012 | West Coast Fairs | E-mail: info@westcoastfairs.se